Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Risico kleeft aan transfer Lang: "Maar daar ben ik niet bang voor"

Risico kleeft aan transfer Lang: "Maar daar ben ik niet bang voor"

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

16 juni 2022 – Noa Lang sluit niet uit dat hij zich binnenkort weer bij Club Brugge moet melden. Alles wees er de afgelopen weken op dat de 22-jarige aanvaller na de zomerstop niet zou terugkeren in België, maar tot dusver is een transfer niet van de grond gekomen.

Lang gaf zelfs al een afscheidsinterview, waarin hij enkele opmerkelijke uitspraken. Zo zei hij dat hij het Belgische voetbal 'heet' heeft gemaakt en beweerde hij dat men in België gaat bidden voor een nieuwe Noa Lang. Sindsdien is het wat transfernieuws betreft redelijk stil gebleven rond Lang. AC Milan lijkt zeer geïnteresseerd, maar heeft ook onder meer Marco Asensio op het lijstje staan.

"Er is geen akkoord met AC Milan of wat dan ook. Ik weet niet waar dit soort nieuws vandaan komt", zegt Lang tegen NUSport. "Als ik me weer bij Club Brugge moet melden, dan doe ik dat met alle liefde. Ik hou van de club en zal de volle 100 procent geven. De afspraak met Brugge is dat het tot een transfer moet komen, daar zijn beide partijen het over eens. Ik wil me blijven ontwikkelen en dus moet ik een stap maken."

Mocht Lang de stap naar een topclub maken en daar weinig aan spelen toekomen, dan zou dat zomaar consequenties kunnen hebben voor zijn WK-kansen. "Maar daar ben ik niet bang voor, ik moet mezelf blijven ontwikkelen. Als ik naar een grotere club ga, zal ik waarschijnlijk een betere voetballer worden. Dan train en speel ik met een hogere intensiteit. Ik zie alleen maar voordelen richting het WK."

Lang weet bovendien dat veel speeltijd geen vereiste meer is. "De bondscoach is van zijn visie afgestapt, zoals hij zelf zegt. Maar dan nog: als ik naar een andere club ga, dan wil ik ook veel spelen. Dat moet ik zelf afdwingen. Of het nou in de top wordt of net eronder." Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd