Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

'Feyenoord komt in spitsenzoektocht uit bij transfervrije Dost'

'Feyenoord komt in spitsenzoektocht uit bij transfervrije Dost'

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

15 juni 2022 – Feyenoord is in de zoektocht naar een nieuwe spits uitgekomen bij de 33-jarige Bas Dost. Dat berichtte het doorgaans goed ingevoerde 1908.nl woensdagavond. De lange doelpuntenmaker vertrekt deze zomer transfervrij bij Club Brugge en kan daarom gratis worden opgepikt. 

Dost vertolkte de afgelopen seizoenen slechts een bijrol bij de landskampioen van België. Toch kwam hij in zijn 25 competitieoptredens in het afgelopen seizoen (slechts elf als basisspeler) tot twaalf treffers. Zijn aflopende contract in Brugge werd niet verlengd, wat hem een interessante optie voor Feyenoord maakt. De club heeft zich inmiddels officieel gemeld. 

Feyenoord is dan ook hard op zoek naar een nieuwe spits. De koopoptie op Cyriel Dessers kon niet worden gelicht omdat de club niet aan de eisen van de doelpuntenmaker kon voldoen en ook Bryan Linssen is inmiddels vertrokken naar Japan. Daar staat tot dusver alleen de transfervrije komst van Danilo tegenover. 

Een terugkeer naar Nederland leek sowieso al een optie te zijn voor Dost. Afgelopen maand werd hij ook al gelinkt aan twee van zijn oude clubs, FC Emmen en sc Heerenveen. Verder speelde de achttienvoudig international in het verleden voor Heracles Almelo, VfL Wolfsburg, Sporting Portugal en Eintracht Frankfurt.

Lees ook: Waarom Feyenoord uitkomt bij Sinkgraven en Ekkelenkamp


Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd