'Feyenoord komt in spitsenzoektocht uit bij transfervrije Dost'

15 juni 2022, 23:59   Bijgewerkt: 16 juni 2022, 00:05

Feyenoord is in de zoektocht naar een nieuwe spits uitgekomen bij de 33-jarige Bas Dost. Dat berichtte het doorgaans goed ingevoerde 1908.nl woensdagavond. De lange doelpuntenmaker vertrekt deze zomer transfervrij bij Club Brugge en kan daarom gratis worden opgepikt. 

Dost vertolkte de afgelopen seizoenen slechts een bijrol bij de landskampioen van België. Toch kwam hij in zijn 25 competitieoptredens in het afgelopen seizoen (slechts elf als basisspeler) tot twaalf treffers. Zijn aflopende contract in Brugge werd niet verlengd, wat hem een interessante optie voor Feyenoord maakt. De club heeft zich inmiddels officieel gemeld. 

Feyenoord is dan ook hard op zoek naar een nieuwe spits. De koopoptie op Cyriel Dessers kon niet worden gelicht omdat de club niet aan de eisen van de doelpuntenmaker kon voldoen en ook Bryan Linssen is inmiddels vertrokken naar Japan. Daar staat tot dusver alleen de transfervrije komst van Danilo tegenover. 

Een terugkeer naar Nederland leek sowieso al een optie te zijn voor Dost. Afgelopen maand werd hij ook al gelinkt aan twee van zijn oude clubs, FC Emmen en sc Heerenveen. Verder speelde de achttienvoudig international in het verleden voor Heracles Almelo, VfL Wolfsburg, Sporting Portugal en Eintracht Frankfurt.

Lees ook: Waarom Feyenoord uitkomt bij Sinkgraven en Ekkelenkamp

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

TopCoach
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dost bij Feyenoord. Prima transfer!

peterdejong1983
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Doen. Misschien niet de meest elegante of opvallende spits, maar hij hoeft maar 1 ding te doen en dat is scoren. Dat kan hij nog steeds, en wie weet krijgt slot hier ook weer nog meer rendement uit

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen