Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Franse voetbalfans verkiezen Wijnaldum massaal tot 'flop van het jaar'

Franse voetbalfans verkiezen Wijnaldum massaal tot 'flop van het jaar'

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

15 juni 2022 – Georginio Wijnaldum kan bepaald niet spreken van een geslaagd debuutseizoen in de Franse Ligue 1. Door de volgers en redacteuren van het medium Get French Football News werd hij zelfs verkozen tot 'flop aankoop van het jaar'. 

Van de liefst 100.000 fans die voor de verschillende categorieën hun stem uitbrachten, zag een grote meerderheid in Wijnaldum de grootste flop. 'Dit was een zware categorie, maar Wijnaldum won uiteindelijk met een ruime marge na een seizoen waarin er vooral verloren uitzag op het middenveld van PSG', zo begon de toelichting.

'Het onderpresteren van de voormalig Liverpool-speler mag Mauricio Pochettino deels worden verweten. Hij haalde hem vaak van zijn positie en gebruikte hem als buitenspeler of aanvallende middenvelder, waardoor het de speler niet duidelijk was wat zijn precieze rol had moeten zijn. Twee doelpunten tegen RB Leipzig in de Champions League waren zijn enige noemenswaardige bijdrage. 

Dat Wijnaldum vorige zomer koos voor een avontuur in Parijs, was verrassend. Hij leek Liverpool transfervrij te verruilen voor het FC Barcelona van Ronald Koeman, maar werd verleid door het veel hogere salaris dat hij bij PSG kon verdienen. Zijn rol was echter flink kleiner dan vooraf gedacht, wat hem uiteindelijk deze periode zelfs zijn plek in het Nederlands elftal kostte. Wijnaldum heeft bij de Franse landskampioen nog een contract tot 2024.  Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd