Benfica krijgt stevige concurrentie in strijd om 'dure' Götze

15 juni 2022, 13:13

Het is nog geen uitgemaakte zaak dat PSV-middenvelder Mario Götze volgend seizoen uitkomt voor Benfica. De Portugese club wil vooralsnog niet voldoen aan de salariseisen van de Duitser, terwijl er ook concrete interesse is van andere clubs.

Dat schrijft Voetbal International woensdagmiddag, dat verwacht dat Götze zich maandag gewoon op De Herdgang meldt voor de eerste training van het nieuwe seizoen. Götze is al langere tijd in onderhandeling met het Portugese Benfica van Roger Schmidt - die hem graag meeneemt naar Lissabon - maar de clubs komen er op het financiële vlak niet uit.

De 30-jarige oud-speler van Bayern München wil namelijk veel meer gaan verdienen dan bij PSV. De spelmaker ontvangt in Eindhoven al zo'n drie miljoen euro per jaar, maar Benfica zal daar overheen moeten gaan. De Portugese club zal niet te lang moeten treuzelen met de onderhandelingen, aangezien er inmiddels ook stevige concurrentie is van AC Milan en Inter Miami.

Savinho

Daarnaast meldt VI dat aanvaller Savinho graag de overstap naar PSV wil maken. De achtienjarige Braziliaan moet door de Eindhovenaren gehuurd worden van Manchester City. Eerst leek Troyes, ook onderdeel van de City Group, de beste papieren te hebben, maar de speler zelf heeft de voorkeur om op huurbasis naar het Philips Stadion te verkassen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen