'Ekkelenkamp in beeld bij Feyenoord als versterking middenveld'

15 juni 2022, 10:59   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Feyenoord heeft Jurgen Ekkelenkamp in beeld als mogelijke versterking voor het middenveld. De oud-Ajacied staat momenteel nog onder contract bij Hertha BSC. 

Zowel Voetbal International als het doorgaans goed geïnformeerde 1908 meldt dat Feyenoord Ekkelenkamp hoog heeft zitten. De middenvelder debuteerde in het seizoen 2018/2018 in de hoofdmacht van Ajax. Hij slaagde er echter niet in om in Amsterdam een vaste plek te veroveren. Ekkelenkamp kwam uiteindelijk veertig keer in actie voor Ajax, alvorens afgelopen zomer de overstap te maken naar Hertha BSC. In Berlijn beleefde hij met een goal bij zijn debuut een geweldige start. Maar ook in de Duitse hoofdstad is hij er nog niet in geslaagd om een basisplaats te veroveren. 

Feyenoord ziet het wel zitten om Ekkelenkamp te verlossen van de Hertha-bank. De middenvelder kon zich vorig jaar ook al verheugen op de interesse van Feyenoord, maar toen koos hij dus voor een transfer naar de Bundesliga. Of hij deze zomer wel oor heeft naar een avontuur in Rotterdam, zal de komende tijd moeten blijken. Volgens VI lijkt Hertha BSC 'niet happig' te zijn om de Nederlander zomaar te laten gaan. Daarnaast verdient hij in Berlijn meer dan hij bij Feyenoord zou kunnen krijgen. Het is dus geen uitgemaakte zaak dat Ekkelenkamp met ingang van volgend seizoen te bewonderen is in De Kuip. 

De Rotterdammers zijn nadrukkelijk op zoek naar versterking voor het middenveld. De huurovereenkomst met Guus Til, die het naar behoren deed, is immers afgelopen. Feyenoord ziet het zitten in een langer verblijf van de Oranje-international, maar lijkt niet aan diens eisen te kunnen voldoen. Daarnaast is zijn huidige werkgever Spartak Moskou niet van plan om hem nog een seizoen te verhuren. Dat Ekkelenkamp opnieuw in beeld is, is dus niet zo gek. De komende tijd zal moeten blijken hoe concreet de interesse is. Volgens 1908 heeft Feyenoord zich vooralsnog niet officieel gemeld voor de middenvelder. 

Lees ook: 'Leegloop Feyenoord: Slot ziet Til niet terugkeren na goed seizoen'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen