Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Eindelijk duidelijkheid over transfer PSV'er Bruma naar Turkije

Eindelijk duidelijkheid over transfer PSV'er Bruma naar Turkije

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

15 juni 2022 – Er lijkt nu toch écht duidelijkheid te zijn over de transfer van Armindo Bruma naar Fenerbahce. De aanvaller gaat PSV in eerste instantie op huurbasis verlaten, maar de Turkse topclub heeft een verplichte optie tot koop.

Dat meldt Marco Timmer van Voetbal International althans. Terwijl Nederland aan het bijkomen was van de spectaculaire ontknoping bij Nederland-Wales, maakten verschillende media melding van de transfer van Bruma naar Fenerbahce. Diens zaakwaarnemer gaf in gesprek met het Eindhovens Dagblad aan dat het een koopdeal betrof, waardoor in eerste instantie het idee ontstond dat de aanvaller per direct definitief de overstap zou gaan maken. Fenerbahce meldde echter een akkoord over een huurdeal, waardoor er toch weer onduidelijkheid ontstond.

Maar daar lijkt nu dus een einde aan te zijn gekomen. Fenerbahce gaat Bruma inderdaad in eerste instantie op huurbasis overnemen, maar moet hem in 2023 vervolgens definitief overnemen van PSV. Volgens Timmer levert de verkoop van de Portugees PSV nog 'enkele miljoenen' op. Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad heeft het over zo'n vier miljoen euro. Daarmee houden de Eindhovenaren slechts een klein deel over van het betaalde bedrag in de zomer van 2019. Toen maakte Bruma voor een slordige twaalf miljoen euro de overstap van RB Leipzig naar PSV.

De aanvaller heeft de hoge verwachtingen echter geen moment kunnen waarmaken. Hij kwam uiteindelijk 81 keer in actie voor PSV. Bruma scoorde vijftien keer en bereidde tien keer een doelpunt voor. De keuze voor Fenerbahce is opvallend, omdat Bruma in het verleden nog 85 keer het shirt droeg van Galatasaray, de grote rivaal. De Portugees kwam ook al uit voor Sporting Portugal, Real Sociedad en Olympiakos. Hij had bij PSV nog een contract tot medio 2024.

Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

Tegen Senegal en Qatar konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen de USA kan het weer. Jacks pakt wederom uit met een leuke actie voor nieuwe spelers. Zet je één euro op Nederland dan win je vijftig euro bij winst!

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd