'Mexico geen optie voor De Jong; PSV blijft hopen op terugkeer'

14 juni 2022, 18:55

Luuk de Jong vertrekt voorlopig niet naar Mexico. De spits van Sevilla wordt in verband gebracht met een transfer naar Deportivo Toluca FC, maar daar is op dit moment geen sprake van. Dat is goed nieuws voor PSV, dat de ervaren aanvaller graag terug wil halen naar het Philips Stadion.

De Jong (31) werd door transferspecialist Fabrizio Romano gelinkt aan Toluca. Zijn werkgever Sevilla zou de onderhandelingen met de club hebben geopend. Dat wordt echter tegengesprokken door het Eindhovens Dagblad. Dat medium weet namelijk dat vanuit het kamp van de speler dat een transfer naar Mexico voorlopig geen optie is. Daarom mag men in Eindhoven blijven hopen.

Na een seizoen op huurbasis bij FC Barcelona moet De Jong zich in principe na de zomer weer melden bij Sevilla. Daar ligt hij nog een jaar vast, al is het onwaarschijnlijk dat de aanvalsleider het nieuwe seizoen begint als speler van de club uit Andalusië. De Jong speelde tussen 2014 en 2019 al vijf seizoenen bij PSV en werd drie keer landskampioen met de club.

PSV richt zich overigens niet alleen op de ex-speler van De Graafschap, FC Twente, Borussia Mönchengladbach en Newcastle United. De Eindhovenaren gaan in gesprek met Ki-Jana Hoever van Wolverhampton Wanderers. De rechtsback wordt ook genoemd bij Ajax. Daarnaast blijft de zoektocht naar een nieuwe doelman erg belangrijk in het Philips Stadion.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen