'Eriksen heeft aanbieding van Manchester United op zak'

'Eriksen heeft aanbieding van Manchester United op zak'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

14 juni 2022 – Manchester United maakt serieus werk van de komst van Christian Eriksen. De dertigjarige spelmaker heeft volgens The Athletic een voorstel van de club van trainer Erik ten Hag in beraad.

Eriksen kan transfervrij de overstap naar Manchester United maken, daar hij aan het einde van de maand uit zijn contract loopt. Brentford sloot Eriksen na zijn noodgedwongen vertrek bij Internazionale in de armen. De middenvelder mag niet meer voetballen in Italië omdat hij sinds zijn hartstilstand op het EK van vorig jaar door het leven gaat met een met een ICD-kastje, een onderhuidse defibrillator.

Bij Brentford heeft Eriksen de afgelopen maanden laten zien het voetballen niet verleerd te zijn. The Bees willen graag door met de voormalig speler van Ajax, maar Eriksen lijkt de voorkeur te geven aan een terugkeer in de top. Eriksen gaf kortgeleden in gesprek met Viaplay aan meerdere aanbiedingen op zak te hebben. "Ik zou graag weer Champions League-voetbal spelen. Ik weet hoe leuk dat is, maar het is niet essentieel voor mij."

Manchester United is naarstig op zoek naar versterkingen voor de selectie van Erik ten Hag. Diverse namen zijn de voorbije tijd de revue gepasseerd. Zo ook die van Frenkie de Jong. FC Barcelona zou een eerste bod van United op de Nederlandse middenvelder hebben afgewezen. Darwin Nuñez werd de afgelopen tijd ook gelinkt aan een overstap naar Old Trafford, maar hij is hard op weg naar Liverpool.

Reacties

gerelateerd