Aan Ajax gelinkte Hoever in beeld als versterking voor PSV

Aan Ajax gelinkte Hoever in beeld als versterking voor PSV

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

14 juni 2022 – Ki-Jana Hoever is bij PSV in beeld als versterking voor het nieuwe seizoen. De Eindhovenaren spreken volgens het Eindhovens Dagbad een dezer dagen met de twintigjarige verdediger van Wolverhampton Wanderers over een mogelijke overstap naar het Philips Stadion. Hoever is de voorbije weken ook meerdere malen in verband gebracht met een transfer naar Ajax. Of de Amsterdammers ook daadwerkelijk werk maken van zijn komst, is niet bekend.

PSV wil de kwantitatief dun bezette defensie deze zomer versterken, temeer omdat Philipp Max en/of Phillipp Mwene mogelijk een transfer gaan maken. Hoever is bij de Eindhovenaren in beeld als mogelijke versterking. De jonge Nederlandse verdediger maakte in 2018 op zestienjarige leeftijd de overstap van Ajax naar Liverpool, maar wist daar niet echt door te breken. Twee jaar later maakte Hoever voor elf miljoen euro de overstap naar Wolverhampton Wanderers.

Hoever is bij Wolves de afgelopen twee jaar minder aan spelen toegekomen dan gehoopt. De Premier League-club staat er zodoende voor open hem voor 'een goede prijs' te laten gaan. PSV bekijkt de mogelijkheid hem over te nemen, waarbij nog onduidelijk is of het om koop of huur gaat. Hoever speelde het afgelopen seizoen tien officiële wedstrijden voor Wolves, waarvan acht in de Premier League.

Engelse media schreven de afgelopen dagen dat Hoever deze zomer mogelijk terugkeer naar Ajax. De Amsterdammers zouden een terugkeer van de jeugdinternational, die zowel centraal achterin als op de rechtsbackpositie uit de voeten kan, wel zitten. Ajax nam onlangs afscheid van Noussair Mazraoui, die zijn carrière vervolgt bij Bayern München, en ziet ook mogelijk Jurriën Timber na de zomerstop niet terugkeren. Laatstgenoemde wordt veelvuldig gelinkt aan een overgang naar het Manchester United van Erik ten Hag.

Reacties

gerelateerd