Tchouaméni maakt zich nu al geliefd bij Real door Mbappé-verhaal

Tchouaméni maakt zich nu al geliefd bij Real door Mbappé-verhaal

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

14 juni 2022 – Aurélien Tchouaméni heeft zich tijdens zijn presentatie meteen populair gemaakt bij de aanhang van Real Madrid. De middenvelder, die met bonussen voor honderd miljoen euro overkomt van AS Monaco, liet weten dat Kylian Mbappé hem vroeg om naar Paris Saint-Germain te gaan. Hij koos uiteindelijk wel voor de Madrilenen.

"Kylian had besloten om in Parijs te blijven en wist dat ik zou vertrekken bij Monaco. Hij wilde weten of ik naar PSG wilde komen, maar ik zei dat ik naar Real Madrid wilde vertrekken. En dat begreep hij wel", vertelde de middenvelder tijdens zijn presentatie. Hij werd begeerd door meerdere Europese grootmachten, maar volgens hem was er geen enkele twijfel. Hij moest en zou naar Santiago Bernabeu verkassen. "Real Madrid was meteen mijn eerste optie."

Mbappé probeerde hem dus naar het Parc des Princes te halen, terwijl Karim Benzema en Eduardo Camavinga hem warm maakten voor een Spaans avontuur. "In het geval van Camavinga heb ik gezien hoe hij in zijn eerste jaar verbeterd is. Daarnaast kan ik nu samenspelen met de beste spits van de wereld. Toen de onderhandelingen vorderden heeft hij me gevraagd of hij me ergens bij kon helpen", vertelt Tchouaméni.

Concurrentiestrijd
De nieuwkomer krijgt te maken met enorme concurrentie. Hij moet een plek zien te bemachtigen in een team met Luka Modric, Casemiro, Frederico Valverde, landgenoot Camavinga en Toni Kroos. De Duitse middenvelder zit hem meteen in de weg, knipoogde hij. "Ik heb altijd met nummer 8 gespeeld, maar dat nummer is van Kroos. Daarom heb ik maar voor 18 gekozen. Dat komt er het dichtst bij in de buurt."


Gecorrigeerd met https://www.corrector.co/nl/

Reacties

gerelateerd