Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

'Overmars en Van Bommel maken werk van Oranje-suprise Janssen'

'Overmars en Van Bommel maken werk van Oranje-suprise Janssen'

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

14 juni 2022 – Vincent Janssen komt mogelijk nog beter in beeld bij Oranje dan nu het geval is. De aanvaller van Monterrey kan namelijk een stuk dichter bij huis gaan voetballen: Marc Overmars wil hem naar Royal Antwerp FC halen. Mark van Bommel zou graag samenwerken met de Nederlandse aanvaller, die tot ieders verrassing opgenomen is in de selectie van bondscoach Louis van Gaal.

De Belgische club heeft deze week de interesse kenbaar gemaakt, meldt De Telegraaf. Financieel zal Antwerp diep in de buidel moeten tasten voor de aanvaller, die drie jaar geleden voor negen miljoen euro de overstap maakte van Tottenham Hotspur naar Monterrey. De Mexicanen hopen een deel van die investering terug te zien en daarnaast heeft Janssen een behoorlijk salaris. Hij zou naar verluidt twee miljoen euro per jaar verdienen.

Het Nederlandse medium weet dat er meerdere Belgische clubs 'het dossier op de voet volgen'. Opvallend, aangezien hij in Mexico een slecht jaar beleefde. In totaal waren zijn doelpunten in de competitie dit seizoen op één hand te tellen. De uitnodiging voor Oranje heeft echter deuren geopend voor de aanvaller, die zichzelf bij AZ op de kaart zette. In 2016 werd hij topscorer van de competitie, wat hem de transfer naar Spurs opleverde.

Oranje-rentree
Dinsdagavond zal Janssen zijn rentree maken bij het Nederlands elftal. Vijf jaar geleden speelde hij zijn laatste wedstrijd, maar nu is hij uit het niets weer terug bij de ploeg. Mocht hij naar Antwerp gaan, dan zal hij nog makkelijker op de radar van de bondscoach verschijnen met het oog op het wereldkampioenschap in Qatar. Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd