Mertens onzeker over toekomst: "Vreemd dat ik zo lang moet wachten"

14 juni 2022, 13:35

Dries Mertens gaat een onzekere zomer tegemoet. De aanvaller is momenteel nog met zijn gedachten bij de Nations League-wedstrijden van België, maar na vanavond kan het piekeren beginnen. De 35-jarige aanvaller wil graag bij Napoli blijven, maar een aanbieding heeft hij nog niet gekregen.

"Met welk gevoel ik de zomer inga? Ik ben rustig. Ook al denk ik er natuurlijk veel aan. Er zijn wel wat dingen gebeurd. Ik dacht dat ik zou blijven in Napels, maar er is nog geen aanbieding gekomen. Het is vreemd dat ik zo lang moet wachten en ik snap het niet zo goed. Daarom is het goed dat ik hier ben tussen de jongens - dat ik niet lig te piekeren op vakantie", wordt de aanvaller geciteerd door Het Laatste Nieuws.

De topscorer aller tijden van Napoli richt zich momenteel nog op de Rode Duivels. De kritiek is groot nu de Nations League-campagne moeizaam is begonnen. Nederland won met ruime cijfers en Wales pakte in extremis een punt tegen België. "Misschien verwacht men te veel van ons. Ik zie veel kwaliteit voor de toekomst als ik rondkijk op training. Dat geeft vertrouwen", vertelt Mertens, die zelf nog geen seconde heeft gedacht aan een afscheid bij de nationale ploeg.

"Zolang ze me oproepen, blijf ik komen. Het is leuk om hier te zijn. Ik vind dat zo fijn dat ik nog niet aan stoppen met de Rode Duivels denk. Maar ik besef dat ooit die dag zal komen dat ik dat telefoontje niet meer krijg", besluit de voormalig aanvaller van AGOVV, FC Utrecht en PSV.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen