'PSV houdt hoop op De Jong: spits denkt niet aan Mexicaanse stap'

14 juni 2022, 08:03

PSV houdt hoop op een terugkeer van Luuk de Jong. De aanvaller stond afgelopen seizoen al bovenaan het wensenlijstje van de Eindhovenaren, maar destijds koos hij voor een verhuurperiode aan FC Barcelona. Nu zou er interesse zijn vanuit Mexico. Daar loopt de spits echter niet warm voor.

Dat meldt Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad. Onlangs verschenen er geruchten dat Deportivo Toluca en Sevilla met elkaar om de tafel zaten om te praten over de transfersom, maar de kans dat het daadwerkelijk tot een transfer komt, lijkt miniem te zijn. De entourage van de aanvaller heeft aan het regionale medium laten weten dat een avontuur in Mexico geen optie voor hem is en dat er ook niet gepraat wordt tussen de speler en de club.

PSV mag dus blijven hopen op zijn komst, terwijl technisch manager John de Jong ook hoopt dat Maxi Romero en Armindo Bruma deze zomer vertrekken uit het Philips Stadion. De Argentijnse spits heeft de hoge verwachtingen nooit waar kunnen maken door blessures, terwijl de Portugees geen moment werd gezien als serieuze basisspeler. Voor een plaats op de bank is hij te duur, waardoor hij voor een klein bedrag mag vertrekken. De Eindhovenaren weten maar al te goed dat niemand het aankoopbedrag, twaalf miljoen euro, neer gaat leggen.

Bruma zou een behoorlijk salaris hebben, waardoor de aanvaller zelf niet per se weg hoeft. Dat maakt het er niet makkelijker op voor PSV. 'Als PSV dit salaris al uit de boeken zou kunnen strepen en wellicht nog enkele miljoenen zou kunnen ontvangen, zijn de Eindhovenaren allesbehalve ongelukkig', schrijft Elfrink.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen