'Ajax en Man United sluiten herenakkoord voor transferzomer'

14 juni 2022, 07:43   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Manchester United mag niet de hele selectie van Ajax leegroven. Nadat Erik ten Hag de overstap van de Johan Cruijff ArenA naar Old Trafford maakte, werd er een 'gentlemen's agreement' tussen beide clubs gesloten. Daarin is afgesproken dat de Engelsen niet onbeperkt kunnen shoppen in Amsterdam, zelfs niet als ze de hoofdprijs willen betalen.

Dat meldt The Times. Sinds Ten Hag aan het toer staat bij de Premier League-club gonst het van de geruchten. Jurriën Timber en Antony zouden hoog op het verlanglijstje staan van de trainer. De kwaliteitskrant weet zeker dat de Braziliaanse buitenspeler een topprioriteit is voor de club. Hij heeft nog een doorlopend contract, waardoor er gesproken wordt over transfersommen van vijftig á zestig miljoen euro.

De kans dat Timber ook verkast, lijkt klein. De verdediger hoopt tijdens het wereldkampioenschap te spelen voor het Nederlands elftal, maar daarvoor moet hij wel genoeg minuten maken bij zijn club. In Amsterdam heeft hij die garanties, terwijl de concurrentie in Manchester een stuk groter is. Hij zou daar moeten concurreren met onder andere Raphaël Varane. Daarom wordt Stefan de Vrij nu genoemd als mogelijke versterking voor United.

Ten Hag moet in zijn eerste seizoen meteen flink aan de bak om de selectie naar zijn hand te zetten. Onder andere Paul Pogba is transfervrij vertrokken. De trainer wil daarom Frenkie de Jong graag naar Old Trafford halen, terwijl Tyrell Malacia ook werd genoemd om de verdediging te versterken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Paulito
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Broodje Aap, Timber wordt de hemel in geschreven maar is net zoals zn voorganger Dest een beperkte voetballer. Viel afgelopen weekend wederom door de mand in Oranje. Voegt niets toe. Antony is fysiek niet geschikt voor de PL. Die ligt nu altijd op de grond. Frenkie en Malacia zouden wel goede versterkingen zijn voor MU.

MELANIN-MAN
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Die Ten Hag begint het al in zijn broek te schijten ,en vraag hij zichzelf af of hij t zelfde kan bereiken met andere soort type spelers ,als die bij Ajax t verschil maakte ,met t speelwijze, die alleen bij Ajax mogelijk blijkt ,

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen