'Kan Ajax opgelucht ademhalen? Ten Hag denkt aan De Vrij'

13 juni 2022, 10:50

Erik ten Hag leek jacht te maken op de handtekening van Jurriën Timber, maar inmiddels lijkt de trainer doorgeschakeld te zijn naar een landgenoot. Stefan de Vrij wordt nu genoemd als mogelijke versterking voor Manchester United. Dat betekent dat Ajax, naar alle waarschijnlijk, niet hoeft te vrezen voor een vertrek van het talent.

La Gazetta dello Sport weet dat de kans groot is dat De Vrij vertrekt naar Old Trafford. Internazionale zou zijn opvolger zelfs al op het oog hebben. Mocht de Nederlander vertrekken uit Italië, dan moet Nikola Milenkovic van Fiorentina hem vervangen. De 24-jarige Serviër heeft nog een contract voor één seizoen en moet vijftien miljoen euro kosten.

De Vrij-kompaan ook weg

Daarnaast is Inter in de markt voor Gleison Bremer van Torino. De verdediger staat ook bij Chelsea en Juventus op de radar, maar wordt in Milaan gezien als opvolger van Milan Skriniar. Hij staat op het punt om een transfer te maken naar Paris Saint-Germain, al is van een akkoord nog geen sprake.

De Italiaanse club zou onlangs een bod van vijftig miljoen euro hebben afgewezen voor de mandekker. De club zet in op een bedrag tussen de zeventig en tachtig miljoen euro, maar het is niet bekend wat de Fransen maximaal willen uitgeven. Inter hoopt dat de deal doorgaat, omdat de club financieel in zwaar weer zit. Een toptransfer geeft de clubleiding wat lucht én de mogelijkheid om zelf de markt op te gaan.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen