'Onderhandelingen met PSV gestart: Bruma mogelijk naar Brazilië'

13 juni 2022, 08:45   Bijgewerkt: 15 juni 2022, 09:51

De toekomst van Armindo Bruma ligt mogelijk in Brazilië. Botafogo onderhandelt volgens Globo Esporte met PSV over een transfer van de 27-jarige aanvaller. Er is ook Turkse belangstelling voor Bruma.

Het Eindhovens Dagblad onthulde begin deze maand dat 'een aantal' Turkse clubs bij PSV heeft geïnformeerd naar Bruma. Globo Esporte claimt dat Fenerbahçe daar een van is. Een jaar geleden werd de vleugelaanvaller nog in verband gebracht met een transfer naar Besiktas.

PSV nam Bruma in de zomer van 2019 voor ongeveer twaalf miljoen euro over van RB Leipzig. Na een tegenvallend debuutseizoen werd Bruma in het seizoen 2020/21 verhuurd aan Olympiakos. Met de Griekse topclub won hij de landstitel, waarna hij terugkeerde naar Eindhoven. Het afgelopen seizoen liet Bruma zo nu en dan zien waarom PSV drie jaar geleden grof geld voor hem betaalde, maar het hoge niveau hield hij nooit voor een langere periode vast.

Bruma ligt nog voor twee seizoenen vast bij PSV. Hoewel Ruud van Nistelrooij nog niet heeft laten weten wat zijn plannen met de vleugelaanvaller zijn, staan de Eindhovenaren er niet onwelwillend tegenover hem de komende transferperiode van de hand te doen. Mocht Bruma bij PSV vertrekken, dan is hij toe aan zijn achtste club in zijn carrière. Eerder kwam hij ook uit voor Sporting Portugal, Galatasaray, Gaziantepspor en Real Sociedad.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen