'Champions League-voetbal lonkt voor transfervrije Bazoer'

12 juni 2022, 19:06   Bijgewerkt: 12 juni 2022, 21:59

Waar speelt Riechedly Bazoer volgend seizoen? De verdediger is transfervrij na zijn vertrek bij Vitesse en dus gratis op te pikken. Dat maakt hem natuurlijk een interessante optie op de transfermarkt. Ook voor Olympique Marseille. De Fransen zouden zelfs al in gesprek zijn met de entourage van Bazoer. 

Dat meldt de doorgaans betrouwbare en goed geïnformeerde Fabrizio Romano althans. De transferspecialist meldt op zijn Twitterkanaal dat Marseille in gesprek is met de zaakwaarnemers van Bazoer om een transfer te bespreken. Van een akkoord is volgens Romano nog geen sprake. Het is dan ook geen uitgemaakte zaak dat Bazoer de Eredivisie verruilt voor de Franse Ligue 1. Marseille zou namelijk meerdere kandidaten op het lijstje hebben staan. Maar omdat hij transfervrij is, zou hij een streepje voor kunnen hebben. 

Bazoer kwam in zijn loopbaan al twee keer uit voor een buitenlandse club. In de winter van 2017 verruilde hij Ajax voor VFL Wolfsburg, dat hem anderhalf jaar later op huurbasis naar FC Porto stuurde. Zijn periodes bij zowel VFL Wolfsburg als FC Porto werden echter geen succes. Bazoer keerde begin 2019 bij FC Utrecht terug in Nederland, alvorens een halfjaar later de overstap te maken naar Vitesse. In Arnhem maakte Bazoer een sterke indruk. Dat is dus niet onopgemerkt gebleven. Hij werd de afgelopen tijd ook in verband gebracht met Feyenoord. Maar tot een transfer naar de Conference League-analist in het voorbije seizoen lijkt het niet te komen. 

Lees ook: 'Feyenoord en Bazoer komen er niet uit in gesprekken'

Marseille zou natuurlijk een fraaie stap zijn voor Bazoer. De Fransen werden in het afgelopen seizoen weliswaar in de halve finale van de Conference League uitgeschakeld door Feyenoord, maar eindigden in eigen land wel als nummer twee achter Paris Saint-Germain. Daardoor is Marseille zeker van Champions League-voetbal. Waar Bazoer vorig seizoen nog in de Conference League actief was met Vitesse, lonkt nu dus het miljardenbal. 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen