Spurs-interesse kan goed nieuws betekenen voor Ajax en Bergwijn

12 juni 2022, 16:53

Een opmerkelijk gerucht uit Engeland: Tottenham Hotspur zou belangstelling hebben in Richarlison (25). De Premier League-club zou bij diens werkgever Everton hebben geïnformeerd naar de status van de buitenspeler.

Dat meldt GOAL zondag althans. Of Everton bereid is om te onderhandelen, is overigens niet bekend. Een transfer zou goed kunnen uitpakken voor Steven Bergwijn. De Nederlandse buitenspeler wil namelijk graag vertrekken bij Tottenham Hotspur, maar de Engelsen willen hem voorlopig niet laten gaan voor een bedrag onder de dertig miljoen euro. Als Richarlison in navolging van Ivan Perisic vastgelegd wordt, kan dat de onderhandelingspositie voor het geïnteresseerde Ajax versterken.

Richarlison was voor zijn stap naar Everton overigens ook in beeld in Amsterdam, maar de Braziliaan koos voor de stap naar de Premier League. Daar is hij inmiddels uitgegroeid tot een vaste waarde in het elftal van The Toffees. In 152 officiële wedstrijden voor Everton maakte hij 53 doelpunten en gaf hij veertien assists. 

Lees ook: Liverpool pakt door en heeft Ajax-beul Núñez nagenoeg binnen

Megatransfer Núñez

Verder kwamen er zondag meer details naar buiten over de aanstaande megadeal van Darwin Núñez. De spits van Benfica kost Liverpool minimaal tachtig (!) miljoen euro, met ook nog eens de mogelijkheid van bonussen oplopend tot twintig miljoen euro. De aanvaller tekent een zesjarig contract tot 2028 en maandag wordt de Uruguayaan medisch gekeurd op Anfield.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen