'Ajax-biedingen voor Bergwijn frustreren Tottenham Hotspur'

12 juni 2022, 11:52

De overgang van Steven Bergwijn (24) naar Ajax is nog allerminst zeker. Hoewel de aanvaller zelf dolgraag naar de Johan Cruijff Arena wil, is het verschil tussen het aanbod van de Amsterdammers en de vraag van werkgever Tottenham Hotspur nog ontzettend groot.

Dat schrijft het Engelse medium Sky Sports althans. Het verschil is zo groot dat het voor frustratie zorgt bij Tottenham Hotspur, dat nog wel altijd gelooft in de potentie van de Nederlander. Binnen de Engelse club zou de buitenspeler er goed op staan en gelooft men Bergwijn ook in Engeland nog een succes zou kunnen worden.

Volgens transferspecialist Fabrizio Romano moet er zelfs dertig miljoen euro op tafel komen voor Bergwijn. Zeker is dat Tottenham Hotspur de hoofdprijs wil ontvangen en dat het bijna geen verlies wil lijden ten opzichte van het in 2020 aan PSV betaalde bedrag dat ook ongeveer dertig miljoen euro bedroeg. De goede wedstrijden van Bergwijn in het Nederlands elftal, maken de missie er voor Ajax niet eenvoudiger op.

Lees ookTransferweekje: Ajax

Ook in de Nederlandse media krijgt de aanvaller veel complimenten. Pierre van Hooijdonk was zaterdagavond bijvoorbeeld wederom lovend over de Spurs-spits. "Het was misschien niet zijn beste wedstrijd, maar ik heb weer genoeg momenten gezien waar de klasse ervanaf druipt", zei de analist bij de NOS. "Met zijn rug naar de tegenstander is hij bijna niet van de bal te krijgen. En dat combineert hij met een fantastische techniek."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen