Engeland en Italië maken potje van herhaling leuke EK-finale

11 juni 2022, 22:55   Bijgewerkt: 11 juni 2022, 23:02

In de Nations League hebben Engeland en Italië elkaar zaterdagavond in evenwicht gehouden. De finalisten van het afgelopen EK maakten er zeker geen spektakel van in Wolverhampton en kwamen dan ook niet tot scoren. Duitsland speelde verrassend gelijk op bezoek bij Hongarije.

Engeland - Italië 0-0

Menig voetballiefhebber zal zich hebben verheugd op dit affiche. Met spelers als Mason Mount, Raheem Sterling, Jack Grealish, Sandro Tonali en Lorenzo Pellegrini leek een leuke wedstrijd een zekerheidje. Dat bleek echter totaal niet zo te zijn. De Engelsen en de Italianen scoorden niet, maar houden groep A3 van de Nations League wel bijzonder spannend. Dat kwam mede door het resultaat in Hongarije.

Hongarije - Duitsland 1-1

In Boedapest kwam Duitsland niet verder dan een gelijkspel tegen Hongarije. De gastheer nam in de zesde minuut al een 1-0 voorsprong dankzij Zsolt Nagy. De Hongaren konden echter niet lang genieten, drie minuten later stond het via Jonas Hofmann alweer 1-1. Hoe dan ook maken Italië (5 punten), Hongarije (4 punten), Duitsland (3 punten) en Engeland (2 punten) er een spannende poule van.

Luxemburg - Turkije 0-2

Turkije speelt in de kelder van Nations League en niemand twijfelt eraan dat ze groep C1 met Luxemburg, Faeröer en Litouwen als winnaar af gaan sluiten. Met onder meer Orkun Kökcü, Halil Dervisoglu en Ferdi Kadioglu in de basis werd met 0-2 gewonnen bij Luxemburg. De doelpunten werden gemaakt door Hakan Calhanoglu en Serdar Dursun. Na drie wedstrijden heeft Turkije negen punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen