Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

'AC Milan geeft toch niet op en blijft hoop houden op Botman'

'AC Milan geeft toch niet op en blijft hoop houden op Botman'

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

11 juni 2022 – AC Milan is niet van plan de strijd om de handtekening van Sven Botman zonder slag of stoot te staken. De Italianen leken te worden afgetroefd door Newcastle United, maar willen alsnog toeslaan. Er is in Milaan goede hoop dat het gaat lukken om Botman binnen te hengelen.

De strijd om Botman lijkt deze zomer los te gaan barsten. De verdediger van Lille OSC wordt al maanden gevolgd door Milan, dat dertig miljoen euro op tafel wil leggen voor de jeugdinternational van Oranje. Het steenrijke Newcastle United is echter van plan om een zak met veertig miljoen euro naar te leggen bij Lille. Milan is volgens Calciomercato niet van plan om daarin mee te gaan.

Toch gooit de regerend landskampioen van de Serie A de handdoek niet in de ring. Botman zou namelijk graag de stap naar Milaan maken en daar wil de club van profiteren. Milan is niet van plan om net als Newcastle veertig miljoen te bieden, maar wil de onderhandelingen met Lille wel graag voortzetten. De 22-jarige Botman heeft net zijn tweede seizoen in Frankrijk achter de rug en ligt tot medio 2025 vast.

De ex-speler van Ajax en sc Heerenveen kan er naar verluidt ook voor kiezen om in de Ligue 1 te blijven. Paris Saint-Germain zou de verrichtingen de verdediger nauwlettend in de gaten houden. Vanuit Engeland schijnt er belangstelling te zijn voor Manchester United en Tottenham Hotspur. De voornaamste kandidaten blijven echter Milan en Newcastle. Volgens Italiaanse media komt Botman er persoonlijk wel uit met beide clubs. Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd