'Barça krijgt concurrentie: PSG denkt aan kwartet met Lewandowski'

11 juni 2022, 20:18

FC Barcelona krijgt serieuze concurrentie voor Robert Lewandowski. De aanvaller wil na acht seizoenen vertrekken bij Bayern München en nu heeft hij dus een nieuwe optie. Paris Saint-Germain zou de spits bovenaan de verlanglijst zetten. Dat ligt aan de beleidsbepaler van de Ligue 1-kampioen.

Dat meldt L'Équipe zaterdagavond. Luis Campos, de nieuwe technisch directeur van de Franse topclub, zou een analyse gemaakt hebben over de sterke en zwakke punten van de ploeg. De minpunten moeten verholpen worden doormiddel van nieuwe aankopen. In de defensie werd Sven Botman genoemd als mogelijke aanwinst, maar voorin zou er dus ook iets moeten gebeuren. Daarbij zou de Pool bovenaan het verlanglijstje staan.

Opvallend, aangezien de Parijzenaars 'gewoon' kunnen beschikken over het trio Lionel Messi, Neymar en Kylian Mbappé. Daar staat tegenover dat Angel Di Maria transfervrij vertrekt en dat ook Mauro Icardi mag vertrekken uit het Parc des Princes. Lewandowski kan dat gat opvullen.

FC Barcelona-loon lekt uit

In Nou Camp kan de spits twaalf miljoen euro verdienen, waardoor hij in een klap de best betaalde speler van de club kan worden. De Poolse goalgetter zou daar akkoord mee zijn, maar het is de vraag of Barça en Bayern eruit gaan komen. De Catalanen willen niet meer dan dertig miljoen betalen voor de spits, die nog een eenjarig contract heeft in de Allianz Arena. Der Rekordmeister zou tien miljoen extra willen hebben.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen