Bakker houdt rekening met WK en komt op voor Lang en Ziyech

11 juni 2022, 15:48   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Waar Noa Lang deze week opnieuw onderwerp van gesprek was, sprak het Algemeen Dagblad met diens goede vriend Mitchel Bakker. De 21-jarige linksback van Bayer Leverkusen is minder uitgesproken, maar heeft hetzelfde doel: op het WK in Qatar samen met Lang voor Oranje uitkomen.

"Natuurlijk zit Oranje wel in mijn hoofd", aldus Bakker, die deze week nog bij de selectie van Jong Oranje zat. "Maar dat is niet belangrijk. Ik moet in het hoofd van de bondscoach komen. Ik doe mijn best in de Bundesliga en probeer mezelf te laten zien bij Jong Oranje. Dan zien we het wel." De verdediger weet uiteraard dat de concurrentie op zijn positie met spelers als Tyrell Malacia, Daley Blind en Owen Wijndal fors is. 

Lang

Bakker hoopt het WK samen te spelen met Lang, met wie hij een goede band heeft. Wanneer diens eerdere uitspraken en de daardoor ontstane ophef ter sprake kwamen, moest hij lachen. "Noa en ik kennen elkaar al heel lang. We speelden samen bij Ajax en zaten in dezelfde klas. Dat laatste was geen succes. Die leraren moeten ook gedacht hebben: 'wat moeten we met die gasten?'"

Lees ook: Lang over veelbesproken interview: "Ik ben een entertainer"

"Veel mensen beoordelen het boek op de kaft", zei hij vervolgens op serieuzere toon. "Dat is ook zo met iemand als Hakim Ziyech. Iedereen heeft een mening over ze, maar geloof me, het zijn geweldige jongens. Als voetballer moet je er maar mee omgaan dat mensen een mening over je hebben zonder dat ze ooit één woord met je hebben gewisseld. Dat kan lastig zijn."

Lees ook: Van Gaal laat tweetal aanvallers buiten wedstrijdselectie Oranje

Zie ook: Derksen over 'grote bek' van Lang: "Dan moet hij er altijd staan"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen