'Feyenoord en Bazoer komen er niet uit in gesprekken'

11 juni 2022, 08:53   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Feyenoord gaat zich toch niet versterken met de transfervrije [a,https://www.footballtransfers.com/nl/spelers/riechedly-bazoer,_blank,Riechedly Bazoer]. Hoewel de middenvelder in de afgelopen winter al sprak met de Rotterdammers en er deze zomer een nieuwe poging gewaagd zou worden, loopt die poging van technisch directeur Frank Arnesen naar verluidt op niets uit.

Volgens het doorgaans goed geïnformeerde Feyenoord Transfermarkt wordt de prioriteit namelijk verlegd rond Bazoer. De gesprekken tussen de zesvoudig international van Nederland en de Rotterdammers lopen op niets uit. 'Feyenoord focust op de twee andere nummers 6 die al in de selectie zitten: Fredrik Aursnes en Jorrit Hendrix', staat er te lezen.

Over belangstelling heeft Bazoer overigens niets te klagen, want zowel uit binnen- als buitenland staan de clubs voor hem in de rij. Nadat eerder de namen van clubs als AS Roma, Sassuolo, Fiorentina, Bayer Leverkusen, Borussia Mönchengladbach, VfB Stuttgart, AS Monaco, Lille, Olympique Marseille en Olympique Lyonnais de ronde deden, werd vrijdag ook PAOK Saloniki aan dat imposante rijtje toegevoegd.

Lees ook'Feyenoord klopt in zoektocht naar nieuwe spits aan bij Sporting'

Feyenoord bood niet op Lahdo

Verder kwam het medium ook met het bericht dat Feyenoord geen interesse heeft gehad in Mayckel Lahdo. De buitenspeler werd de laatste weken veelvuldig gelinkt aan sc Heerenveen, FC Groningen en Feyenoord, maar de Stadionclub zou de aanvaller – die vermoedelijk overstapt naar AZ – niet serieus op de korrel hebben gehad. 'Feyenoord is nooit concreet geweest o.i.d. Namedropping om daarmee prijs AZ op te hogen', staat er te lezen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen