Bizar: bekerfinale O15 zonder publiek na 'verontrustende signalen'

10 juni 2022, 23:13

De bekerfinale bij de O15 wordt zaterdagmiddag achter vrijwel gesloten deuren afgewerkt. FC Den Bosch laat via de clubkanalen weten dat alleen genodigden de wedstrijd mogen bezoeken. De club is genoodzaakt om de toegang tot Stadion De Vliert te beperken.

Zaterdagmiddag wordt er in de hoofdstad van Noord-Brabant om 12.30 uur afgetrapt door de JO15-elftallen van FC Den Bosch en ADO Den Haag. 'Door verontrustende signalen uit Den Haag ziet FC Den Bosch zich genoodzaakt de toegang voor deze wedstrijd te beperken tot genodigden. Deze beslissing is genomen in goed overleg met de betrokken partijen, waaronder ADO Den Haag en de KNVB, en mede na overleg van de veiligheidspartners', is te lezen op de website.

Zo valt voor meerdere jeugdspeler van Den Bosch een mooi feestje gedeeltelijk in het water. 'Diverse Bossche jeugdteams promoveerden dit seizoen en/of werden kampioen. De bekerfinale staat daarom ook in het teken van een feestelijke afsluiting van het seizoen van de gehele FC Den Bosch Jeugdopleiding. Dat feestje wordt nu in de besloten kring van de opleiding, helaas zonder supporters,  gevierd.'

In gesprek met Omroep West laat ADO weten dat De Vliert gelukkig voor de jeugdspelers niet helemaal leeg blijft. "Eigenlijk zou de wedstrijd vrij toegankelijk zijn. Nu wordt er gewerkt met lijsten waarop de spelers vrienden en familie kunnen zetten. Alleen die genodigden mogen naar de finale. Dus ze zijn niet helemaal zonder supporters, maar het blijft natuurlijk ontzettend jammer."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen