'AC Milan hekelt Newcastle en lijkt strijd om Botman te verliezen'

10 juni 2022, 21:28

AC Milan lijkt deze zomer toch niet aan de haal te gaan met Sven Botman. De centrumverdediger van Lille OSC wordt al langere tijd in verband gebracht met de kampioen van de Serie A. Milan lijkt in de strijd om Botman echter zijn meerdere te moeten erkennen in Newcastle United.

De kans dat Botman na de zomer nog bij Lille speelt wordt met de dag kleiner. De interesse in de talentvolle verdediger neemt toe, al leek Milan de grootste kanshebber te zijn. De grootmacht uit de Serie A heeft dertig miljoen euro over voor Botman en dat leek Lille wel te kunnen overtuigen. Volgens Sky Sports Italia dreigt Newcastle echter roet in het Milanese eten te gooien.

De steenrijke club uit de Premier League heeft er in de onderhandelingen met Lille naar verluidt een schepje bovenop gedaan. Newcastle zou tussen de 45 en 55 miljoen euro willen bieden. Milan heeft geen zin om een dergelijk bedrag op tafel te leggen en dreigt af te haken. Gleison Bremer is plan B voor Milan, maar de verdediger van Torino lijkt zijn woord al te hebben gegeven aan Internazionale.

Botman heeft overigens niks te klagen over interesse. De 22-jarige jeugdinternational, die nog tot medio 2025 onder contract staat in Lille, wordt ook gelinkt aan andere grootmachten. Naast Milan en Newcastle zouden ook Manchester United, Tottenham Hotspur en Paris Saint-Germain zijn situatie goed in de gaten houden. Botman stond in Nederland onder contract bij Ajax, dat hem een seizoen verhuurde aan sc Heerenveen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen