'FC Barcelona hangt loodzwaar prijskaartje om nek De Jong'

10 juni 2022, 20:50

Manchester United moet honderd miljoen euro op tafel leggen om Frenkie de Jong binnen te halen. FC Barcelona wil dat bedrag naar verluidt graag ontvangen voor de middenvelder. De onderhandelingen tussen beide partijen zijn momenteel in volle gang.

Eerder werd al bekend dat Barcelona een eerste miljoenenbod van United van tafel had geschoven. De Engelse topclub wilde zestig miljoen euro betalen en dat bedrag kon door bonussen nog oplopen tot tachtig miljoen euro. Volgens ESPN zitten de Catalanen vooralsnog een stuk hoger in de boom. Zij willen namelijk in totaal graag honderd miljoen euro ontvangen.

Eigenlijk wil Barcelona nog meer geld zien voor De Jong, die nog tot medio 2026 onder contract staat in het Camp Nou. Dat zou clubs met belangstelling afschrikken en de club moet spelers verkopen om van zijn schulden af te komen. United wil op zijn beurt graag een middenvelder halen. Paul Pogba en Nemanja Matic zijn immers al vertrokken uit Old Trafford.

De Jong (25) hoeft naar eigen zeggen niet per se weg uit Barcelona. De ex-Ajacied heeft het naar zijn zin en wil graag met de club de Champions League. Als United en Barcelona er samen uit komen, staat de international van Oranje wel open voor een transfer. Bij United kan hij immers opnieuw gaan samenwerken met Erik ten Hag, die hij kent uit zijn tijd in Amsterdam.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

bonaire
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Gaan ze dan eindelijk schulden betalen . Ajax krijgt ook nog erg veel of niet ?? Barca zegt heel stoer , hij hoeft niet weg .. Maar hoe willen ze het dan gaan doen , kunnen niks meer , geen euro op de bank .. Maar wel interesse hebben in elke gemiddelde speler . Denk dat ze zelfs Lewa niet voor elkaar gaan krijgen , ook deze beste man heeft zijn eisen pakket.

MarcoDieBasta
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Kunnen ze in 1 klap de rekening ( De Jong, Dest) met Ajax vereffenen. Oohhh nee daar hebben ze nog net te kort aan😉

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen