PSG moet haast betrachten: "Het wordt iedere dag moeilijker"

10 juni 2022, 11:49

Bij OGC Nice wordt er rekening mee gehouden dat hoofdtrainer Christophe Galtier op korte termijn de overstap naar Paris Saint-Germain maakt. De club uit de Franse hoofdstad moet wel haast maken, stelt technisch directeur Julien Fournier.

Galtier wordt door Franse media genoemd als mogelijke opvolger van Mauricio Pochettino bij PSG. Hoewel de Argentijnse trainer officieel nog in dienst is van de Parijzenaars, heeft het er alle schijn van dat hij binnenkort wordt ontslagen. De verwachting is dat het contract van Pochettino wordt ontslagen zodra voorzitter Nasser Al-Khelaïfi terugkeert in Parijs.

Galtier is de afgelopen dagen naar voren geschoven als een van de topkandidaten om de nieuwe hoofdtrainer in het Parc des Princes te worden. Dat heeft Fournier ook meegekregen. "Hij staat hier onder contract, dus de kans is groter dat hij blijft dan vertrekt. Maar als Paris Saint-Germain voor hem komt… het is een besluit dat ik uiteraard niet alleen zal nemen. Als zo'n club langskomt voor een van je spelers of je trainer, is het lastig om 'nee' te zeggen."

Mocht PSG daadwerkelijk Galtier naar Parijs willen halen, dan adviseert Fournier zijn collega's uit de hoofdstad haast te betrachten. "Het wordt iedere dag moeilijker voor PSG, want wij moeten met het oog op volgend seizoen ook verder. Als ze hem willen, moeten ze niet wachten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen