Danjuma nuanceert Liverpool-uitspraak, maar wil Engelse comeback

9 juni 2022, 16:37

Arnaut Danjuma ziet een terugkeer naar Engeland wel zitten. De aanvaller maakte afgelopen zomer de overstap van Bournemouth naar Villarreal. In Spanje groeide hij razendsnel uit tot een van de smaakmakers bij de ploeg die verrassend de halve finale van de Champions League bereikte.

Danjuma liet onlangs bij Rondo weten dat Liverpool interesse in hem had, maar in gesprek met Sky Sports nuanceert hij die uitspraken. "Ik vind het grappig. We lezen allemaal wat de media schrijven. Ik zei in een interview dat ik op de hoogte was van de interesse. Dat ben ik ook en jij ook, want het staat in de pers", vertelt de buitenspeler.

"Maar daarna stond mijn telefoon roodgloeiend. Ik heb de interesse van Liverpool nooit bevestigd, dat doet alleen mijn management. Ik heb niets gehoord van mijn management", maakt hij duidelijk. Overigens hoeft hij na één jaar nog niet weg bij de Spaanse subtopper. "Ik ben gelukkig bij Villarreal, geniet van het voetbal. Het seizoen was prachtig. Het is ongelooflijk hoe positief de club zich opstelt richting mij. Unai Emery en de spitsentrainer gaan heel plezierig met me om."

Hij heeft het naar zijn zin, maar dat betekent niet dat hij niet terug wil naar Engeland. Hij speelde een jaar in de Premier League, maar dat werd geen succes. Hij degradeerde met Bournemouth en kwam niet tot scoren. Op het tweede niveau deed hij het wel goed met zeventien treffers in 35 wedstrijden. "Engeland is voor mij unfinished business", erkent de international. "De reden dat ik naar Bournemouth ging, was om in de Premier League te spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen