Strijd om Botman barst los: Parijs, Milaan of Premier League?

9 juni 2022, 13:21   Bijgewerkt: 9 juni 2022, 13:28

Sven Botman lijkt deze zomer dan eindelijk zijn toptransfer te gaan maken. De vraag is alleen naar welke club. De verdediger van Lille was al langer bezig met een transfer naar AC Milan of Newcastle United, maar staat inmiddels ook in de belangstelling van Paris-Saint Germain, Manchester United en Tottenham Hotspur.

AC Milan en Newcastle United

Afgelopen winter hoopte Botman al te vertrekken bij Lille, de club waarmee hij het seizoen ervoor verrassend kampioen van Frankrijk werd. AC Milan en Newcastle United hadden concrete interesse, maar zijn club wilde hem toen niet laten gaan. Inmiddels heeft Botman zelf aangegeven nu echt de stap te willen maken. Milan en Newcastle zijn nog altijd in de markt, maar zijn inmiddels niet meer de enige clubs.

Paris Saint-Germain

Het Franse L'Équipe meldde donderdag namelijk dat ook Paris Saint-Germain in de race is. De club wil deze zomer de verdediging versterken en de 22-jarige Nederlander is daarbij in beeld. Wel is de club ook al in gesprek met Inter-verdediger Milan Skriniar. Volgens de Franse krant is het aan sportief directeur Luis Campos of hij de koers van de club wijzigt en alsnog voor de jongere Botman wil gaan.

Manchester United en Tottenham Hotspur

Intussen neemt ook de interesse uit de Premier League toe. The Times meent dat Newcastle steeds dichter bij zijn handtekening is, maar volgens L'Équipe zouden ook Manchester United en Tottenham Hotspur nu in de race zijn. De clubs zagen hun eerdere pogingen tot het vastleggen van Inter-verdediger Alessandro Bastoni mislukken en hebben hun vizier nu eveneens op Botman gericht. 

Lees ook: Botman en Geertruida mogen alsnog hopen op het 'grote' Oranje

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen