Van der Vaart teleurgesteld in Bale: "Hoort niet bij een grote speler"

Van der Vaart teleurgesteld in Bale: "Hoort niet bij een grote speler"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

8 juni 2022 – Rafael van der Vaart heeft vlak voor de aftrap van de Nations League-wedstrijd tussen Wales en Nederland zijn teleurstelling in Gareth Bale uitgesproken. De 32-jarige aanvaller kwam ter sprake in de studio van de NOS omdat hij woensdagavond in de basis ontbreekt.

Bale vertrekt zoals bekend deze zomer bij Real Madrid. In zijn laatste jaren in Spaanse dienst haalde de aanvaller vooral om de verkeerdere redenen de headlines. Zoals in 2019, toen hij na kwalificatie voor het EK met de nationale ploeg van Wales poseerde achter een vlag met de tekst 'Wales. Golf. Madrid. In die volgorde.'

Van der Vaart kent Bale van vroeger. Tussen 2010 en 2012 speelden zij samen bij Tottenham Hotspur. Tegenwoordig hebben de twee geen contact meer, maar Van der Vaart heeft zijn voormalig teamgenoot de laatste jaren wel in de gaten gehouden. "Ik ben wel een beetje teleurgesteld over hoe hij zich gedragen heeft richting Real Madrid", begint de 109-voudig Oranje-international.

Van der Vaart begrijpt dat Bale ontevreden was over zijn speeltijd bij Real Madrid. "Maar daar had hij geen grote mond. Bij Wales scoort hij en keer en dan komt hij met die vlag… Dat was een beetje teleurstellend en hoort niet bij een grote speler", besluit hij.

Reacties

gerelateerd