Timber opvallende afwezige in selectie Oranje tegen Wales

8 juni 2022, 19:50

Jurriën Timber komt woensdagavond niet in actie voor het Nederlands elftal. De Ajax-verdediger maakt geen deel uit van de wedstrijdselectie tegen Wales.

Louis van Gaal heeft 26 spelers opgeroepen voor deze interlandperiode, maar kan per wedstrijd slechts 23 spelers in zijn selectie opnemen. Virgil van Dijk is na de wedstrijd tegen België op vakantie gestuurd, terwijl kersverse bruidegom Vincent Janssen niet is meegenomen naar Wales.

Timber is zodoende de enige 'beschikbare afvaller'. Hij speelde afgelopen vrijdag tegen België (1-4) nog negentig minuten en is ook meegereisd naar Cardiff. Het is vooralsnog niet bekend waarom Van Gaal ervoor heeft gekozen om Timber en niet een ander buiten de selectie te laten.

Er is de laatste tijd veel gezegd en geschreven over Timber. Ajax wil de verdediger graag behouden, maar Erik ten Hag wil hem graag meenemen naar Manchester United. Van Gaal deelde Timber deze week nog een waarschuwing uit: een overstap naar de Engelse top zou funest kunnen zijn voor zijn WK-kansen.

Lees ookOpstelling Oranje: Louis van Gaal kiest voor elf nieuwe namen

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen