Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Heerenveen geeft Van Aken nieuwe kans; Meijers blijft bij Sparta

Heerenveen geeft Van Aken nieuwe kans; Meijers blijft bij Sparta

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

8 juni 2022 – Joost van Aken blijft verbonden aan SC Heerenveen. Het contract van de verdediger liep af, maar de Friezen hebben besloten hem langer aan zich te binden. Afgelopen winter keerde Van Aken terug in Nederland, maar dat werd nog geen onverdeeld succes.

In de tweede seizoenshelft speelde Van Aken slechts drie wedstrijden. Dat verwijt Heerenveen zichzelf. "Toen we Joost afgelopen winter naar de club haalden, wisten we dat we hem de tijd moesten geven om weer echt fit te worden. Helaas was die tijd er niet altijd, waardoor hij sneller dan gepland fysiek belast werd en uiteindelijk licht geblesseerd raakte", aldus technisch directeur Ferry de Haan.

Meijers
Sparta heeft het contract van Aaron Meijers met een jaar verlengd. De linksback beschikte over een aflopend contract, maar blijft verbonden aan de Rotterdamse club. Meijers speelt sinds 2020 voor Sparta: eerst op huurbasis, daarna definitief. Daarvoor speelde hij acht seizoenen onafgebroken voor ADO Den Haag.

'Met zijn ervaring en professionaliteit is hij al van waarde geweest voor Sparta, Aaron en wij hadden allebei de intentie hier nog een jaar aan toe te voegen', schrijft de club in een statement. 'In de cruciale laatste fase van het afgelopen seizoen, was Aaron belangrijk, met onder meer een assist in de wedstrijd tegen Heracles. We zijn blij met elkaar verder te kunnen.' Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd