Genk-coach blij met terugkeer Dessers en hoopt hem te behouden

8 juni 2022, 13:14   Bijgewerkt: 8 juni 2022, 13:48

Cyriel Dessers gaat komende zomer een serieuze kans krijgen bij KRC Genk, zo is de nieuwe coach Wouter Vrancken van plan. Feyenoord slaagde er niet in om een akkoord te bereiken met de Belg, waardoor de koopoptie niet werd gelicht. Vrancken hoopt een beroep op hem te kunnen doen.

"Ik zou zot zijn als ik daar niet blij om zou zijn", aldus Vrancken in gesprek met Het Laatste Nieuws. Hij is een goede speler. Ik kijk ernaar uit om met hem te werken, wat hij met mijn idee over voetbal kan doen." Dessers beleefde een uitstekend seizoen op huurbasis bij Feyenoord. De aanvaller kroonde zich tot topscorer van de Conference League en groeide uit tot publiekslieveling.

Technisch directeur Dimitri De Condé hoopt dat Dessers voor zijn kans wil gaan bij de Belgische subtopper. "We weten allemaal dat Cyriel zonder topschutter Onuachu bij ons niet was weggegaan. Paul kreeg toen de voorkeur. Maar Cyriel heeft het profiel om in België te slagen. Hij gaat zeker voor vijftien goals zorgen als hij bij Genk blijft", is hij overtuigd.

Toch lijkt een vertrek van de aanvaller realistischer. Met zijn doelpuntendrift in Europa heeft Dessers zich in de kijker gespeeld van diverse clubs uit het buitenland.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen