Pikante overstap in aantocht? 'Bale aangeboden bij Atlético'

8 juni 2022, 14:06

Gareth Bale lijkt ondanks zijn vertrek bij Real Madrid in de buurt van de Spaanse hoofdstad te willen blijven. De aanvaller uit Wales is door zijn management namelijk aangeboden Atlético Madrid en bij laagvlieger Getafe. Vooral een overstap naar de stadsgenoot van Real Madrid zou opvallend zijn.

Volgens Fabrizio Romano en Arancha Rodríguez zou de aanvaller uit Wales bij allebei de clubs zijn aangeboden door zijn management. Dat betekent dat Bale het liefst in Madrid wil blijven wonen. Getafe ligt tegen de Spaanse hoofdstad aan, waardoor de 32-jarige voetballer niet zou hoeven verhuizen.

Een transfer naar stadsgenoot Atlético Madrid zou opvallend zijn, aangezien Bale de afgelopen acht seizoen uitkwam voor Real Madrid. Het is echter maar de vraag in hoeverre Aléti, maar ook Getafe, zullen ingaan op het aanbod van de zaakwaarnemer van de aanvaller uit Cardiff. Bale wist in de laatste jaren weinig sportieve successen te boeken en kampte regelmatig met blessures.

Eerder deze week maakte de BBC melding van een mogelijke overstap van Bale naar Cardiff City. Bale speelde nog nooit een officieel duel voor een club uit Wales, waardoor het een bijzondere overstap zou zijn. Volgens het Britse medium zouden de eerste gesprekken tussen de twee partijen al zijn gevoerd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen