Kicker: Bayern ziet in Zirkzee opvolger Lewandowski

8 juni 2022, 09:30

Joshua Zirkzee krijgt komende zomer een nieuwe kans bij Bayern München. De spits leek op zoek te gaan naar een nieuwe werkgever nadat hij niet in de plannen van de topclub voor zou gaan komen, maar het naderende vertrek van doelpuntenmachine Robert Lewandowski heeft Bayern op andere gedachten gebracht.

Dat meldt Kicker. Zirkzee maakte afgelopen seizoen veel indruk als huurling van RSC Anderlecht. Die club wilde de spits dolgraag definitief inlijven, waar ook de spits voor open stond. De vraagprijs van rond de tien miljoen euro is Anderlecht echter veel te gortig, waardoor er na één seizoen een einde komt aan de samenwerking tussen de Nederlander en de Belgische club.

Heel vervelend vindt Bayern dat niet, want Zirkzee wordt gezien als kandidaat-basisspeler in München. Robert Lewandowski probeert al weken een vertrek naar FC Barcelona te forceren. Als hij daarin slaagt, wil Bayern Zirkzee aan het werk zien in de voorbereiding. Als hij daarin indruk maakt, krijgt hij vanaf de start van het nieuwe seizoen een serieuze kans.

Diverse andere clubs hebben Zirkzee op de radar, waaronder PSV. De aanvaller was dit seizoen goed voor zestien doelpunten in de Belgische Jupiler Pro League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen