Feyenoord wil drietal voor 60 miljoen verkopen, laag bod op Malacia

8 juni 2022, 14:08   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Feyenoord is niet van plan om zomaar mee te werken aan een vertrek van het meest begeerde trio. Voor Marcos Senesi, Luis Sinisterra en Tyrell Malacia staan de scouts al maanden op de stoep, maar zij komen bedrogen uit als ze denken dat het trio bij Feyenoord voor een laag bedrag op te pikken is.

Volgens De Telegraaf hanteert Feyenoord voor de drie spelers een vraagprijs van twintig miljoen euro. Mocht het trio verkocht worden, levert het de Rotterdammers dus minstens zestig miljoen euro op. Daar is voorlopig echter nog geen sprake van: er is nog geen enkel bod binnengekomen dat de grens van tien miljoen euro heeft gepasseerd, zo meldt de krant.

Feyenoord heeft een bod op Tyrell Malacia resoluut afgewezen. Die aanbieding was onder de tien miljoen euro, terwijl Feyenoord dus minstens het dubbele verlangt. Ook voor Senesi is veel interesse. Vijf clubs uit Italië hebben hun zinnen gezet op de Argentijn, maar een goed bod bleef uit. Vooral AS Roma wil dolgraag toeslaan en de linkspoot naar de Serie A halen.

Voor Orkun Kökcü bestaat eveneens interesse, maar Feyenoord is vastberaden om de middenvelder nog een extra seizoen te behouden. Datzelfde geldt voor Sinisterra.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Jeuk
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

"Die aanbieding was onder de tien euro, terwijl Feyenoord dus minstens het dubbele verlangt" Minstens € 20,- Take it or leave it!

divano
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

en dan te bedenken dat hij Ajax Anthony alle wedstrijden totaal van de mat heeft gespeeld moet wel een eyeopener wezen voor gegadigde clubs want om dat de naam Feyenoord aan hem verbonden is denken ze hem inderdaad weg te plukken voor een koopje, de gehele supporter schare wil dit bedrag en anders gewoon vasthouden deze kanjers en dat geld tevens voor die anderen , Feyenoord periode van de uitverkoop tijd is voor goed voorbij

Brian
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Die aanbieding was onder de tien euro, terwijl Feyenoord dus minstens het dubbele verlangt. Dus hij mag weg, voor 20 euro? Jeuk was me net voor 👍

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen