'Real Madrid vecht met Paris Saint-Germain om Modric-opvolger'

6 juni 2022, 23:20   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Real Madrid en Paris Saint-Germain zijn verwikkeld in een transferstrijd. Waar beide clubs maandenlang trokken aan Kylian Mbappé gaat het nu om een middenvelder. De kampioenen van Spanje en Frankrijk azen op de 24-jarige Lovro Majer, die momenteel onder contract staat bij Stade Rennais.

Dat meldt Footmercato. Majer maakte afgelopen seizoen elf doelpunten en hij gaf ook nog dertien assists bij de Franse nummer vier. De Kroaat heeft nog een contract tot medio 2026, waardoor de club hoog in de boom kan zitten voor de middenvelder. Dat betekent overigens niet dat hij sowieso gaat blijven, aangezien Real Madrid en Paris Saint-Germain een goedgevulde portemonnee hebben. Ook RB Leipzig en Atlético Madrid zouden hem in de gaten houden.

Bij Real wordt hij gezien als ideale opvolger van Luka Modric, die inmiddels 36 is. Hij heeft zijn beste tijd gehad, waardoor er al gekeken wordt naar mogelijke vervangers. De koninklijke lijkt sowieso bezig te zijn met een verjonging op het middenveld, aangezien Toni Kroos en Casemiro ook hun langste tijd hebben gehad in Santiago Bernabeu.

Afgelopen seizoen pikte de club de negentienjarige Eduardo Camavinga al op bij Stade Rennes. Hij toonde al meerdere keren zijn klasse. Nu wil de club dus weer winkelen bij de Franse club, terwijl ook AS Monaco-middenvelder Aurélien Tchouaméni naar Madrid lijkt te komen. De onderhandelingen zijn nog bezig met de Monegasken, maar volgens transferexpert Fabrizio Romana gaan de gesprekken de goede kant op. Hij moet meer dan tachtig miljoen euro kosten.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen