Lewandowski wil transfer: "Welke speler wil dan nog naar Bayern?"

6 juni 2022, 23:33

Robert Lewandowski blijft duidelijk over zijn toekomst: hij wil vertrekken bij Bayern München. De spits speelt al acht jaar bij de Duitse topclub. Hij hoopt deze zomer weg te gaan om nog één keer een buitenlandse transfer te maken.

"Ik wil meer meemaken in mijn leven", doelt hij in gesprek met het Poolse Onet op een nieuw avontuur. De aanvaller heeft nog een eenjarig contract in de Allianz Arena. De Duitsers moeten hem nu verkopen als ze nog iets aan hem willen verdienen. "Bayern wilde niet naar me luisteren. Pas op het eind. Maar er is iets in me geknapt en daar kan ik niet overheen stappen. Met sommige jongens heb ik acht jaar gespeeld. Ik zag ze elke dag. Ik verlaat mijn vrienden.'

De aanvaller liet zich eerder kritisch uit dat Bayern nog niet met hem was gaan praten over een nieuw contract, maar nu wil hij dus vertrekken. De Pool hoopt dat der Rekordmeister uiteindelijk toch mee gaat werken aan een transfer. "Ik heb altijd alles gegeven. Ik denk dat een vertrek de beste oplossing is voor beide partijen. Ik wil niet dat er een oplossing wordt gevonden waar maar één partij blij mee is. Dat zou onlogisch zijn. Loyaliteit en respect zijn misschien belangrijk."

De Pool denkt dat Bayern er geen goed aan doet om hem aan zijn contract te houden. Volgens de goalgetter schaadt de club op die manier het opgebouwde imago. "Waarom zouden ze dat doen? Welke speler wil dan nog naar Bayern komen, wetende dat dit ook kan gebeuren? Waar zijn dan loyaliteit en respect gebleven? Ik heb hier acht geweldige jaren gehad en daar wil ik op die manier op blijven terugkijken", besluit Lewandowski.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen