'Gezelschap voor Dumfries en De Vrij? Inter denkt aan Schouten'

6 juni 2022, 19:58

Het kan niet op voor Jerdy Schouten. De middenvelder werd voor het eerst geselecteerd voor Oranje en staat nu ook nog aan de vooravond van een prachtige transfer. Internazionale zou serieus werk willen maken van de voetballer van Bologna. Stefan de Vrij en Denzel Dumfries krijgen dus mogelijk gezelschap van een landgenoot.

La Gazzetta dello Sport weet dat de nummer twee van de Serie A de Nederlander ziet als ideale reserve, achter smaakmaker Marcelo Brozovic. De Kroaat was de afgelopen twee seizoenen van onschatbare waarde bij de Milanese club en onlangs verlengde hij zijn contract tot medio 2026. Maar een alternatief voor de voetballer is er nog niet echt voor aankomend seizoen, aangezien Matías Vecino vertrekt. Daarnaast is er een mogelijkheid dat Arturo Vidal en Roberto Gagliardini vertrekken.

Bologna wil Schouten niet zomaar laten gaan. De Italiaanse club zou denken aan een bedrag van minstens vijftien miljoen euro, maar dat kan verlaagd worden als Internazionale spelers de andere kant op wil sturen. Inter-trainer Simone Inzaghi zou erg gecharmeerd zijn van de controleur, waardoor de club momenteel volle bak inzet op zijn komst.

Het kan een volgende stap zijn in de bijzondere carrière van Schouten. Hij debuteerde bij ADO Den Haag, maar vertrok na drie wedstrijden wegens geldproblemen in de Hofstad. Na een jaar in de Keuken Kampioen Divisie bij Telstar haalde Excelsior hem op. Op Woudestein maakte hij zoveel indruk dat de Italiaanse middenmoter Bologna het wel met hem aandurfde. Mogelijk komt hij nu dus in de Italiaanse top terecht.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen