Feyenoord-verdediger Senesi debuteert bij Argentinië: "Juiste keuze"

6 juni 2022, 08:19

Marcos Senesi (25) maakte zondagavond zijn debuut bij de nationale ploeg van Argentinië. De verdediger van Feyenoord werd daarmee beloond voor een ijzersterk seizoen in Rotterdam. Toch werd er na de wedstrijd tegen Estland niet veel gesproken over zijn eerste minuten, omdat Lionel Messi met vijf doelpunten de hoofdrol op zich nam.

"Ik ben erg blij dat ik mijn eerste minuten bij het Argentijnse nationale team heb gemaakt. Dat is iets waar ik altijd van heb gedroomd", sprak de achterhoedespeler na de wedstrijd tegen Estland tegenover TyC Sports. Na een uur voetballen kwam de verdediger van Feyenoord land- en competitiegenoot Lisandro Martinez vervangen en debuteerde daarmee als international.

Dat was bijzonder, te meer omdat hij recentelijk ook een aanbieding ontving om voor Italië uit te komen. "Maar voor dit moment heb ik altijd hard gewerkt. Mijn gevoel zei dat ik deze keuze moest maken en ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb", doelde hij op het zijn van international van Argentinië. Of er meer optredens volgen, durfde de Feyenoorder nog niet te zeggen. "Uiteindelijk is het de coach die daarover beslist."

Lees ookMessi geeft masterclass en evenaart bizar record met vijf goals

Vijf goals Messi

Verder werd Senesi ook gevraagd naar de man die de absolute hoofdrol op zich nam: Messi. "Het is weer ongelofelijk wat hij vandaag heeft laten zien. Hij heeft ons al met heel veel dingen verrast, maar ditmaal deed hij dat opnieuw", was Senesi vol lof over zijn ploeggenoot, die vijf (!) doelpunten voor zijn rekening nam. Eerder deze week was de aanvaller van Paris Saint-Germain ook al groots tegen Italië, waardoor hij Finalissima won.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen