Bondscoach Wales 'enorm trots': "Dit is ongelooflijk"

5 juni 2022, 20:23

Rob Page kan nog nauwelijks bevatten dat zijn ploeg aan het einde van dit jaar van de partij is op het WK in Qatar. Wales versloeg Oekraïne zondagavond in de allesbeslissende play-offs met 1-0 en neemt daardoor voor het eerst sinds 1958 deel aan het mondiale eindtoernooi.

Page genoot na afloop van de wedstrijd na in gesprek met Sky Sports. "Ik ben zo enorm trots op deze jongens. Ik blijf zeggen hoe goede groep dit is, ze hebben dit echt verdiend. Het enige wat miste op hun palmares was deelname aan een wereldkampioenschap en we hebben het voor elkaar gekregen. Dit is gewoon ongelooflijk", aldus de bondscoach.

Page hield zijn emoties na afloop in bedwang. "Mensen vroegen me voor de wedstrijd of ik zenuwachtig was, maar dat was ik niet. Ik had er juist heel veel zin in, omdat ik deze jongens vertrouw. Als je ze ziet trainen, dan krijg je vertrouwen in deze spelers."

Ook verdediger Ben Davies was trots op de prestatie van zijn ploeg. "Als ploeg hebben we hier zo hard voor gewerkt. We hebben misschien niet de meest getalenteerde spelers op alle posities, maar we vechten ervoor en geven alles wat we in ons hebben." Wales zit tijdens het eindtoernooi in november en februari in een poule met Engeland, Iran en de Verenigde Staten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen