'Paris Saint-Germain haakt af: Dembélé houdt twee opties over'

5 juni 2022, 16:30   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De toekomst van Ousmane Dembélé lijkt op korte termijn bekend te gaan worden. De Fransman heeft nog altijd de optie om bij FC Barcelona bij te tekenen en die kans lijkt weer iets groter geworden nu Paris Saint-Germain definitief is afgehaakt. De belangrijkste kanshebber op zijn handtekening lijkt echter Chelsea te zijn.

Dat alles meldde het Spaanse Sport zondag. PSG was serieus in de race om de aanvaller vast te leggen, maar door die optie lijkt nu definitief een streep te kunnen. Dit omdat de voornaamste voorstander van zijn komst, sportief directeur Leonardo, zelf waarschijnlijk zal vertrekken uit Parijs. Zijn beoogde opvolger Luis Campos geeft de voorkeur aan het aantrekken van een extra middenvelder. 

En dus blijven er twee opties over Dembélé: in Barcelona blijven, of vertrekken naar Chelsea. Zijn zaakwaarnemer is inmiddels druk in gesprek met laatstgenoemde club, maar de aanbieding van The Blues voldoet nog niet aan de financiële wensen van de speler. Dat geldt echter ook voor het contract dat hij in Camp Nou kan ondertekenen.

FC Barcelona

De onderhandelingen over een langer verblijf bij Barcelona zijn al langer een hoofdpijndossier. Toen de partijen er in de winter niet uitkwamen, werd Dembélé aanvankelijk uit de selectie verbannen, maar Xavi deed vervolgens toch weer een beroep op hem. Barça zelf hoopt uiteraard dat de aankoop van 140 miljoen euro niet gratis de deur uitloopt, maar kan gezien de financiële situatie niet aan zijn huidige eisen voldoen. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

MarcoDieBasta
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik zou deze speler totaal negeren als voetbalclub. Hij wil alleen maar enorme bergen geld hebben en is rupsje nooit genoeg. Daarnaast niet echt vrij van pijntjes en ditjes en datjes. Kortom negeren en voorbij laten gaan

Bigideas
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Helemaal eens. Natuurlijk is het een hard gelag om 140 miljoen af te schrijven maar die fout uit het verleden doe je niets meer aan. Verlies pakken en laten gaan. Dan zie je wel waar hij uiteindelijk terecht komt. Newscaste misschien voor een flink lager salaris. Omdat geen enkele andere club een idioot bedrag wilde betalen voor een speler van bedenkelijke (mentale) kwaliteit.

bonaire
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Waarom heeft hij zoveel eisen , heeft meer in de ziektewet gezeten als gespeeld . Zou hem niet in mijn team willen hebben , vind zichzelf erg goed . Maar mentaal is hij niet sterk genoeg , om zelf een beslissing te maken. Mensen om hem heen , maken hem compleet een ander mens Vergeleken met toen hij bij Barcelona kwam.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen