'Ten Hag raakte onder de indruk en wil Eriksen naar United halen'

5 juni 2022, 13:06

De carrière van de dertigjarige Christian Eriksen zit bijna een jaar na zijn hartstilstand op het EK weer in de lift. De Deen maakte indruk met zijn rentree in het profvoetbal bij Brentford en wordt inmiddels weer gelinkt aan de Engelse top. Zo zou ook Erik ten Hag de oude bekende naar Manchester United willen halen.

Dat schreef althans ?The Mirror. Volgens het medium raakte Ten Hag overtuigd van Eriksen in de periode dat hij gedurende zijn zoektocht naar een nieuwe club bij Ajax meetrainde. Door de prestaties bij die nieuwe club, Brentford, zou de trainer nu nog meer vertrouwen hebben in de bijdrage die de spelmaker in zijn Manchester United zou kunnen hebben. 

United is daarbij overigens niet de enige Premier League-club met interesse in de transfervrije middenvelder. Eind vorige maand werd al bekend dat ook Tottenham Hotspur een terugkeer van Eriksen wel ziet zitten. De club waar hij tussen 2013 en 2020 ook al speelde, kan hem bovendien Champions League-voetbal bieden. Everton maakt het rijtje met geïnteresseerde clubs compleet.

WK

Bij zijn terugkeer stelde Eriksen het WK van dit jaar als belangrijk doel voor zichzelf. Bij Brentford speelde hij zich in elf wedstrijden (één goal, vier assists) weer in de kijker, waarna hij nu transfervrij op zoek kan naar de volgende club die hem een podium kan bieden. Momenteel zit hij bij de Deense selectie voor de vier Nations League-wedstrijden van deze maand. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen