Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Twijfels over Schreuder: "Zijn vertrek is geen verlies voor Brugge"

Twijfels over Schreuder: "Zijn vertrek is geen verlies voor Brugge"

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

5 juni 2022 – Met zijn eerste prijs als hoofdtrainer op zak begint Alfred Schreuder aan zijn nieuwe klus bij Ajax. Afgelopen maand kroonde hij zich met Club Brugge namelijk tot landskampioen van België. Toch heeft hij in zijn korte tijd daar geen geweldige indruk achtergelaten, meent Guillaume Maebe, Chef Sport Online bij Het Nieuwsblad.

"Het is een beetje dubbel", begon de hoofdredacteur in gesprek met Ajax Showtime. "Hij heeft Club Brugge kampioen gemaakt, maar het is niet zo dat er nu een grote groep mensen zegt: zijn vertrek is een waanzinnig verlies voor de club. Het gevoel dat het kaartenhuis richting volgend seizoen in elkaar zal storten, is er niet."

"Daarmee wordt niet gezegd dat hij een trainer is", voegde hij daaraan toe. "Verre van, maar hij heeft niet zo'n indruk achtergelaten dat hij de club naar hogere toppen heeft gebracht. Hij was eigenlijk een soort perfecte tussenpaus na het vertrek van Philippe Clement. Hij heeft ervoor gezorgd dat de motor bleef draaien, maar er is nooit echt goed voetbal gespeeld. Het aantal wedstrijden onder Schreuder waarin Club Brugge wist te overtuigen, is op één hand te tellen."

Winstpercentage
Maebe noemde dat laatste 'ironisch', omdat het niet helemaal rijmt met de goede resultaten die Brugge onder Schreuder boekte. "De kans is groot dat hij de geschiedenis in zal gaan als de man die het qua winstpercentage het best heeft gedaan bij Club Brugge. Hij heeft namelijk in totaal 46 op 57 gepakt. Dat is een gigantisch hoog aantal."

Lees ook: Ajax strikt met Schreuder beste Jupiler Pro League-coach in 15 jaar Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd