'Lang kan samen met ploeggenoot in vliegtuig richting Milaan stappen'

5 juni 2022, 00:02

Noa Lang lijkt op weg naar AC Milan. Mogelijk kan hij met een ploeggenoot op het vliegtuig stappen richting de Italiaanse kampioen. Naast de buitenspeler zou de club namelijk ook in de markt zijn voor toptalent Charles De Ketelaere.

Hoewel de club afgelopen seizoen kampioen werd in Italië, vindt het bestuur dat er wat moet veranderen in de selectie. Trainer Stefano Poli had in de breedte namelijk weinig keuzemogelijkheden. Dat moet veranderen met de komst van beide Club Brugge-spelers, meldt Calciomercato. Lang en De Ketelaere lijken haalbaar nu Milan is overgenomen door een Amerikaanse investeerder.

De Ketelaere is nog maar 21 jaar, maar heeft wel al drie Belgische landstitels achter zijn naam staan. Het talent lijkt toe te zijn aan een nieuwe stap en Milan wil hem die kans graag geven. Brugge wil dertig miljoen euro voor de middenvelder hebben, maar dat is de Italianen iets te gortig. Daarom moet er nog gepraat worden over de transfersom. De Belg was dit seizoen goed voor achttien treffers en tien assists in 49 wedstrijden.

Milan krijgt serieuze concurrentie van Leicester City, waar hij gezien wordt als ideale opvolger voor Youri Tielemans. Hij staat bij meerdere Europese topclubs op de radar. Als Milan als winnaar uit de strijd komt, gaat Lang de overstap maken met een bekende. Het lijkt slechts een kwestie van tijd voor de Nederlander zijn transfer officieel te pakken heeft. Club Brugge wil meewerken aan een overstap en de aanvaller liet zelf al weten toe te zijn aan een nieuwe uitdaging.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen