Engels avontuur Weghorst lijkt al na half jaar ten einde te komen

4 juni 2022, 12:29

Wout Weghorst lijkt Burnley al na een half seizoen te verlaten. De 29-jarige spits wordt door Engelse en Turkse media in verband gebracht met een transfer naar Besiktas.

Weghorst verwezenlijkte in januari zijn Premier League-droom door de overstap van VfL Wolfsburg naar Burnley te maken. De stap naar de laagvlieger pakte niet uit zoals gehoopt. The Clarets degradeerden op de laatste speeldag uit de Premier League, waardoor nu al een einde lijkt te komen aan het Engelse avontuur van Weghorst.

De toekomst van Weghorst ligt mogelijk bij Besiktas. Burnley wil de Oranje-international eigenlijk alleen verhuren, maar de Turkse club wil onderhandelen over een koopoptie. Weghorst kostte Burnley enkele maanden geleden nog vijftien miljoen euro. Zijn contract bij de Engelse club loopt nog drie jaar door.

Mocht Weghorst daadwerkelijk de overstap maken naar Besiktas, dan komt hij terecht bij de club die afgelopen seizoen op de zesde plaats eindigde in de Turkse competitie. Besiktas wordt getraind door Valérien Ismaël, die net als Weghorst een verleden heeft bij Wolfsburg.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen