Brobbey snapt Van Gaal en blijft hopen op Ajax: "Dan komt het goed"

3 juni 2022, 21:32

Brian Brobbey was vrijdagavond de gevierde man bij Jong Oranje door twee doelpunten te maken tegen de leeftijdsgenoten van Moldavië. De aanvaller had stiekem gehoopt op een oproep van Louis van Gaal, maar dat gebeurde dus niet.

"Het was een makkelijk potje, een verdiende overwinning. Ik vond dat we de eerste twintig minuten goed begonnen, daarna zakte het een beetje weg. Ze waren niet zo goed, eerlijk is eerlijk", vertelt Brobbey voor de camera ven ESPN. "Ik heb een goed seizoen gedraaid bij Ajax. Dan hoop je dat de bondscoach je oproept, maar ik begrijp de uitleg die hij heeft gegeven. Hij zei dat Jong Oranje naar het EK moet. Daar heeft hij wel gelijk in."

Brobbey sprak niet persoonlijk met Van Gaal, maar wel met een assistent. "Die zei dat als ik mijn best blijf doen het goed komt. Dan gaat het zeker komen", aldus de spits, die hoopt dat hij zijn goede lijn door kan zetten bij Ajax. De aanvaller werd het afgelopen halfjaar door de Amsterdammers gehuurd van RB Leipzig. In elf Eredivisieduels was hij goed voor zeven doelpunten en een assist.

"Ik denk dat ze nu aan het onderhandelen zijn, binnenkort weet ik meer. Ik weet niet hoe het er nu voor staat, maar ik hoop dat het lukt", aldus Brobbey, die zijn hoop heeft gevestigd op Gerry Hamstra en Klaas-Jan Huntelaar. "Als Klaas zijn best doet, dan komt het sowieso goed. Twee spitsen!", besluit de aanvaller met een knipoog.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen