Spanje
0 – 0
Duitsland

Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Digne verklaart opmerkelijke wintertransfer: idolaat van Gerrard

Digne verklaart opmerkelijke wintertransfer: idolaat van Gerrard

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

3 juni 2022 – Aston Villa heeft zich afgelopen winter versterkt met Everton-back Lucas Digne (28). Dat was een opmerkelijke stap voor de Franse verdediger, die eerder voor onder meer AS Roma en FC Barcelona speelde en in de sluimerende belangstelling stond van andere topclubs, maar koos voor The Villans. De Premier League-club maakte dertig miljoen euro over voor de verdediger, die zelf zijn opmerkelijke move verklaart.

De voornaamste reden voor Digne om voor dertig miljoen euro naar Aston Villa te verkassen was manager Steven Gerrard. Digne is namelijk idolaat van de voormalige middenvelder. "Steven Gerrard is een legende in de voetballerij", begint Digne zijn referaat tegenover FootballTransfers. "Hij is een zeer inspirerende én ambitieuze manager. Het is belangrijk om niet alleen de ambitie te hebben om wedstrijden te winnen, maar ook om positief voetbal te spelen."

In dat laatste is duidelijk de voetballiefhebber Digne te horen. "Modern voetbal, niet destructief voetbal uit de steentijd. Het is belangrijk voor de spelers en het is belangrijk voor de fans. Ik houd van voetballen, zeker als we een positieve spelopvatting hebben", zei de back, die meerdere aanbiedingen had in de winterstop, maar bewust koos voor de club van Gerrard, die sowieso zeer ambitieus is.

Lees ook: 'Gerrard hoopt op spectaculaire hereniging en wil Suárez halen'

"Aston Villa heeft het project echt heel goed aan mij gepresenteerd en ik geloof in dit project. In januari had ik ook andere aanbiedingen, maar Villa overtuigde me al snel. Ze gaven me echt het juiste gevoel", aldus Digne. "Ik wil alles geven om Aston Villa terug te helpen naar de top van het Engelse voetbal. Dat is ons doel. Dat willen we doen met aantrekkelijk en aanvallend voetbal. Daar hou ik van, maar we zijn tot nu toe ook te wisselvallig geweest." Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd