'Arsenal wil profiteren van kruispunt Memphis bij FC Barcelona'

3 juni 2022, 17:58

Arsenal is na het aanstaande vertrek van Alexander Lacazette en eerder al Pierre-Emerick Aubameyang geïnteresserd in Memphis Depay (28). Hoewel de Nederlandse spits de voorkeur heeft om ook komend seizoen bij FC Barcelona te blijven, zouden The Gunners zich wel hebben gemeld. Zij zien in hem de ideale aanvallende versterking.

Dat meldt El Mundo Deportivo althans. De Spaanse krant weet dat Memphis voor zijn kansen wil gaan onder Xavi, maar als FC Barcelona een transfervrij vertrek wil voorkomen, moet het deze zomer tot een deal komen over de spits. Ofwel over een nieuw contract met hem, ofwel over de gang naar een andere club, aangezien zijn verbintenis in 2023 alweer afloopt.

Memphis werd in zijn eerste seizoen clubtopscorer samen met Aubameyang, die in de winterstop gratis overkwam van Arsenal. In 38 officiële wedstrijden kwam Memphis, die het afgelopen seizoen met ook behoorlijk wat blessureleed kampte, tot dertien doelpunten, al leverde hem dat met zijn club geen prijs op. Memphis zou de eerste veldspeler zijn die als aanwinst gepresenteerd wordt. 

Lees ook: FC Barcelona 'kan Lewandowski niet betalen'

FC Barcelona transfergeruchten

Verder is het momenteel sowieso druk rondom FC Barcelona en de verschillende transfergeruchten. Volgens hetzelfde medium staat ook Aymeric Laporte (Manchester City) op het wensenlijstje van de club, terwijl ook Robert Lewandowski, Franck Kessié en Andreas Christensen. Om hen te kunnen bekostigen, moet er wel geld worden vrijgemaakt. Frenkie de Jong, Sergino Dest en mogelijk dus Memphis Depay komen daar mogelijkerwijs allen voor in aanmerking.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen